Finest Acoustics
Naturally

Galm in huis?

Sonogamma, uw partner voor onzichtbare geluiddemping in huisMeer weten over ons

Het premium BASWA akoestisch stucwerk, ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland, is de meest innovatieve en performante akoestische pleister op de markt. De fabrikant van dit unieke marmerzand stucwerk werd gelauwerd met verschillende prestigieuze internationale prijzen. Sonogamma is het unieke aanspreekpunt voor BASWA in uw regio.

Meer weten over ons Meer weten over BASWA acoustic

Het stil maken, dat vraagt vandaag heel veel omdat onze wereld zo luidruchtig is.

Peter Zumthor

Iets wat vaak over het hoofd wordt gezien in een ontwerp, maar wat volop comfort toevoegt, is akoestisch stucwerk. De keuze voor Baswa akoestisch stucwerk stond daarom van meet af aan vast. Mijn man wilde dit voor het plafond van de living en de keuken. Hij had het bij anderen gezien en raakte er niet over uitgesproken. Ik was niet meteen overtuigd, maar wil nu niet meer anders. Het geeft zo'n rust! Je hoort het verschil tussen ruimtes met en zonder akoestisch plafond, maar je ziet het niet. Ook spotjes of ledstrips konden probleemloos in het plafond verwerkt worden.

Woning - Noord-Brabant

De ruimte krijgt door het gebruik van BASWA Phon iets heel rustgevends. De akoestische absorptie is groot en effectief waardoor zwemmen in deze kleine ruimte akoestisch niet overweldigend hoeft te worden.

Woning - Gent

Bij de bouw van onze nieuwe woning met grote glaspartijen vonden wij het belangrijk om de nodige aandacht te schenken aan de akoestiek, zodat ons huis een plek is waar we volledig tot rust kunnen komen, ver weg van de dagdagelijkse drukte. Het fijn en naadloos akoestisch BASWA systeem met het uitzicht van traditioneel stucwerk levert een onzichtbaar akoestisch comfort dat al onze verwachtingen overtreft en dit zonder afbreuk te doen aan het architecturale karakter van onze woning.

Woning - Muizen

Wij zijn heel tevreden van de akoestiek en de esthetiek in de recitalzaal. Wij hebben al zeer positieve reacties van onze clienten en pianisten mogen ontvangen.

Pauline Amorin - Steinway & Sons France SAS
DDM Architectuur - Foto  @lenzer.be