Finest Acoustics
Naturally

Sonogamma beantwoordt al uw vragen over het akoestisch comfort in uw woning

Meer weten over ons

Het premium BASWA akoestisch plafond systeem, ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland, is de meest innovatieve en performante akoestische pleister op de markt. De fabrikant van dit unieke marmerzand stucwerk werd gelauwerd met verschillende prestigieuze internationale prijzen. Sonogamma is het unieke aanspreekpunt voor BASWA in uw regio.

Meer weten over ons Meer weten over BASWA acoustic

Het stil maken, dat vraagt vandaag heel veel omdat onze wereld zo luidruchtig is.

Peter Zumthor

De ruimte krijgt door het gebruik van BASWA Phon iets heel rustgevends. De akoestische absorptie is groot en effectief waardoor zwemmen in deze kleine ruimte akoestisch niet overweldigend hoeft te worden.

Woning - Gent

Bij de bouw van onze nieuwe woning met grote glaspartijen vonden wij het belangrijk om de nodige aandacht te schenken aan de akoestiek, zodat ons huis een plek is waar we volledig tot rust kunnen komen, ver weg van de dagdagelijkse drukte. Het fijn en naadloos akoestisch BASWA systeem met het uitzicht van traditioneel stucwerk levert een onzichtbaar akoestisch comfort dat al onze verwachtingen overtreft en dit zonder afbreuk te doen aan het architecturale karakter van onze woning.

Woning - Muizen

Wij zijn heel tevreden van de akoestiek en de esthetiek in de recitalzaal. Wij hebben al zeer positieve reacties van onze clienten en pianisten mogen ontvangen.

Pauline Amorin - Steinway & Sons France SAS
DDM Architectuur - Foto  @lenzer.be