Museum Ons’ lieve Heer op Solder

Alle publieksfuncties van het Museum Ons’ lieve Heer op Solder in Amsterdam, werden onder gebracht in het nieuwe entreegebouw, een ontwerp van Felix Claus Dick van Wageningen Architecten. Zo kon het prachtige 17de -eeuwse monumentale pand terug worden gebracht tot zijn kern, nl een 17de -eeuws huis waar mensen woonden, werkten en hun geloof beleden.

Om het akoestische comfort van de 90.000 bezoekers die er per jaar langskomen te garanderen werden de plafonds van de winkel, het café, de tentoonstellings-en ontmoetingsruimtes onzichtbaar met het BASWA Phon Classic Top systeem bekleed. BASWA Phon veroudert geleidelijk en gelijkmatig over de jaren heen, is reinigbaar, opfrisbaar en renoveerbaar.

Project Museum Ons’ lieve Heer op Solder
Product BASWA Phon Classic Top
Stad & land Amsterdam, Nederland
Architect Felix Claus Dick van Wageningen Architecten
Akoestisch adviseur Lichtveld Buis & Partners
Verwerker Vacoustic